Latest update: 1st of may 2012
Contact gegevens
Zie hier enkele van onze honden.
robeer steeds om honden uit de beste Engelse en Ierse lijnen te importeren. Deze combineren we met de beste continentale honden. Ik heb persoonlijk in Ierland gejaagd met talrijke honden uit deze lijnen. Daar wordt gejaagd op immense terreinen met heel zware dekking . Het hoofddoel is de Houtsnip . Er is heel weinig verwaaiing op de grond zodat de honden moeten jagen op passie en jachtinstinct.

Ik ben zeer waakzaam om enkel honden te gebruiken met een zeer grote natuurlijke aanleg . Ik houd niet van “gemaakte” honden die veel wild en tijd nodig hebben om te leren jagen. De doorsnee jager met een beperkt aantal jachtdagen heeft meestal niet de tijd om dergelijke honden te “maken”.

De goede spaniel weet “instinctief” waar hij het wild kan vinden. Bovenop dit natuurlijk jachtinstinct en de liefde voor de zware dekking, hecht ik ook veel belang aan een goed natuurlijk apporteervermogen en een gemakkelijke trainbaarheid. Deze kwaliteiten maken het voor iedereen mogelijk met een minimum aan werk , zelf een goede jachthond op te leiden.

Monalue AcerHuntmans Bonfire
Monalue Goldcrest
Wellemeersen Dina
Misty's Pride
Aughacasla Glitter
Jachthondenkennel Wellemeersen

Rik Bosseloo
Bordeleenstraat 9
9470 - Denderleeuw
België

mobile: +32 (0)473 / 57 64 41
tel: +32 (0)53 / 67 26 14
email: bosseloo@telenet.be


google maps